Franšiza

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu Bellissima franšize, Vi ćete biti ekskluzivni zastupnik našeg branda na području na kojem poslujete.

Pitate se kako postati Bellissima franšizoprimac? Vrlo lako!

Bellissima je do sada pokrenula saradnju sa velikim brojem pravnih subjekata koji su izrazili želju da posjeduju franšizu ili franšizni korner naše modne kuće. Razlika između franšize i franšiznog kornera ogleda se u ekskluzivnosti prezentacije i prodaje artikala našeg branda. Informacija koja je od ključne važnosti za sve zainteresovane franšizoprimce je da Bellisima nudi odlične uslove, veleprodajne cijene koje će vam dati mogućnost uspješnog poslovanja i stalnog razvoja Vaše komapnije.

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu Bellissima franšize, Vi ćete biti ekskluzivni zastupnik našeg branda na području na kojem poslujete, Vaš objekat će biti uređen po standardima koje Bellissima postavlja, a uz potpunu tehničku, marketinšku i administrativnu pomoć našeg osoblja.

Bellissima svim svojim franšizoprimcima nudi podršku prilikom uređenja objekta, odnosno poslovnice. To podrazumijeva stručno arhitektonsko rješenje, kao i preporuke za izradu cjelokupnog enterijera i dekoracije. Pored toga, prilikom otvaranja poslovnice naš marketinški tim Vam stoji na raspolaganju – pomoći će Vam prilikom organizacije eventa otvaranja i promocije radnje u medijima i javnosti. Našim franšizoprimcima nudimo i preporuke za softverska rješenja sa kojima i mi sami radimo, mogućnosti korištenja našeg loyalty sistema – Smart Shopping kartice, te cjelokupne baze naših kupaca.

Ukoliko se odlučite da posjedujete Bellissima franšizni korner – to možete uraditi ako u svojoj radnji prodajete i druge brandove. Bellissima tim će Vam opet biti na raspolaganju – administrativno i marketinški. Uopšte nije važno gdje poslujete, mi smo otvoreni za sva tržišta i bilo bi nam drago da se javite sa prijedlogom saradnje. Vlasnici Bellissima franšiznih kornera veoma su zadovoljni prodajom i reakcijama koje kupci imaju na naš brand.

Koju god opciju da odaberete – nećete pogriješiti! 

Imati ćete apsolutnu podršku cijelog našeg tima.

Važno je naglasiti da svi vlasnici Bellissima franšiza i franšiznih kornera imaju ekskluzivno pravo uvida u svaku našu novu kolekciju prije lansiranja iste. Budući da Bellissima uzorke modela iz nove kolekcije uvijek ima spremne nekoliko mjeseci prije izlaganja istih u radnje, moći ćete svoje artikle odabrati na vrijeme, a isti će vam biti dostavljeni na vrijeme, jer se mi brinemo i za transport vaše robe.

Kao što smo rekli na početku – biti Bellissima franšizoprimac je veoma lako!