Bellissima Card

Bellissima Smart Shopping kartica namjenjena je našim vjernim kupcima.

Pametnom kupovinom na svim prodajnim mjestima modne kuće Bellissima dobivate mogućnost da štedite svoj novac, odnosno da ostvarite popust od 10, 15 ili 20 %, zavisno od nivoa boniteta koji ostvarite. 

 1. Prilikom prve kupovine na bilo kojem prodajnom mjestu modne kuće Bellissima stičete pravo na Bellissima Smart Shopping karticu. Jednostavno popunite podatke navedene u pristupnici i Vaša Bellissima Smart Shopping kartica bit će Vam izdata na licu mjesta.
 2. Izdavač Bellissima Smart Shopping kartice je Bellissima d.o.o. Sarajevo. Kartica postaje aktivna u trenutku preuzimanja, a iznos prve kupovine se odmah evidentira na Vašem saldu potrošnje.
 3. Prilikom svake naredne kupovine u modnoj kući Bellissima pokažite Vašu Bellissima Smart Shopping karticu i stanje Vašeg salda potrošnje će se postepeno povećavati.
 4. Važno je da prilikom kupovine pokažete Vašu Bellissima Smart Shopping karticu, jer naknadno evidentiranje kupovine na Vašem saldu potrošnje nije moguće.
 5. Kada ostvarite saldo potrošnje u iznosu od minimalno KM 300,00, stičete pravo na 10% popusta od sljedeće kupovine.
 6. Kada ostvarite saldo potrošnje u iznosu od KM 600,00, stičete pravo na 15% popusta, odnosno kada ostvarite saldo potrošnje u iznosu od KM 1.000,00, stičete pravo na 20% popusta od sljedeće kupovine.
 7. Pravo na određeni popust možete iskoristiti samo prilikom jedne kupovine, zato pazite da svoj popust pametno iskoristite na što veći iznos kupovine.
 8. Dodatni bonus je da se iznos kupovine kod koje je ostvaren popust dodaje na Vaš saldo potrošnje.
 9. Bodovi na Vašoj Smart Shopping kartici se mogu registrovati i prilikom kupovine robe sa već sniženom cijenom, osim robe na totalnoj rasprodaji.
 10. Pravo na popust ne možete iskoristiti prilikom kupovine artikala sa već sniženom cijenom, kao ni prilikom kupovine sa odgođenim plaćanjem.
 11. U slučaju gubitka ili krađe kartice dovoljno je da korisnik nestanak kartice prijavi putem našeg kontakt telefona ili e-mail adrese ili u najbližu poslovnicu modne kuće Bellissima. Korisniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačen do tada ostvareni saldo potrošnje.
 12. Korisnik Bellissima Smart Shopping kartice može dobrovoljno prijaviti svaku promjenu ličnih podataka, kako bi naše osoblje imalo ažurirane kontakt podatke putem kojih korisnike obaviještavamo o pogodnostima, akcijama i popustima.
 13. Modna kuća Bellissima zadržava pravo izmjene pravila korištenja Bellissima Smart Shopping kartice.